Ulebelt 3.0 is gestart!

Onze organisatie en locatie zijn toe aan vernieuwing. Tijden veranderen en wij zoeken naar nieuwe en duurzame verdienmodellen om ook in de toekomst dè plek te zijn voor kennis over duurzaamheid in de praktijk, inspiratie en goed toeven. Directie, bestuur en medewerkers onderzoeken kansen en mogelijkheden om onze unieke locatie veel beter te benutten. Dat veranderingsproces omvat een aantal stappen. We zijn inmiddels begonnen met verkennende gesprekken met onze buren in de zorg: Noorderbrug, PW- Jansen en Parabool. Dit heeft hele mooie aanknopingspunten opgeleverd voor verdere samenwerking.

Ook voor onze horeca is er een uitvraag gedaan bij lokale duurzame horecapartijen. 14 januari laten we ons door hun informeren en inspireren over wat zij kunnen betekenen voor de Ulebelt. Wij zien de gemeente als partner voor het stroomlijnen van ons vastgoed, vergunningen en bestemmingsplan en de samenwerking in concrete projecten in de stad.

Veel blijft gelukkig ook hetzelfde. Onze activiteiten voor scholen en kinderen lopen gewoon door en gaan zich meer en meer richten op maatschappelijke thema’s en praktische uitvoering. Daarnaast biedt de Ulebelt voor kinderen heerlijke groene speelplekken en kan je in de tuin altijd een plekje vinden om lekker te genieten.

Frances Prins, directeur