Ulebelt hoopt op 2 juni weer beperkt open te kunnen

Het is nog steeds heel stil op de Ulebelt, zo zonder bezoekers, schoolklassen en spelende kinderen. Toch zijn we achter de schermen druk bezig om alle voorbereidingen te treffen om lagzaam aan weer open te kunnen. We werken er naar toe om vanaf 2 juni op werkdagen te openen tussen 15-17 uur. Met uiteraard de noodzakelijke maatregelen als: eenrichtingsverkeer, afstand houden, een maximum aan bezoekers tegelijkertijd. Maar we vinden het wel belangrijk dat er weer mogelijkheid komt om te spelen en te wandelen. Dus de beide natuurspeelplekken en de tuinen zijn wel weer geopend vanaf 2 juni.

En de Boerderijwinkel, met smakelijke verse producten van eigen land, zal in juni ook starten! Vermoedelijk ook op een iets andere locatie op ons terrein, maar de verkoop gaat wel weer beginnen.

Hou er rekening, dat we zeker in het begin de toiletten nog buiten gebruik hebben! En er is nog geen horeca beschikbaar. De dierenweiden en de stal zijn niet toegankelijk.

De kinderopvang van Sam&Michiel heeft deze week al mogen oefenen op ons terrein, want de BSO was wel geopend. Vanaf zaterdag gaan we ook open voor onze zorgcliënten, die het terrein zo lang hebben moeten missen. Ook dat willen we eerst uitvoerig kunnen testen en ervaren hoe dat verloopt.

Hou website en facebook in de gaten voor alle details rondom de openstelling!

Ben je nu nieuwsgierig hoe het de afgelopen weken op de Ulebelt was, kijk dan eens op ons Youtubekanaal naar de wekelijkse filmpjes, “Getwiet vanuit de Ulebelt”! Daar zie lammetjes, geiten, zwaluwen en groenten die opkomen. En uiteraard heel veel mooie sfeerbeelden, gemaakt door onze eigen huisfotograaf! Volg je ons ook al op Instagram?