Ulebelt start nieuwe seizoen met de opening van B&B

Voor de Ulebelt breekt het drukke seizoen aan en daarom gelden in de maanden april t/m oktober extra openingstijden. De Kikkerkeet met terras is dan in de weekenden open tussen 13 en 17 uur. Vanaf komend weekend  start dus ook echt de lente bij de Ulebelt, en zij viert dat met de opening van een B&B (‘bed&breakfast’). Zaterdag is er open huis bij de B&B, tussen 14 en 16 uur. De Ulebelt is al jarenlang een begrip in en om Deventer, met haar uitgebreide terrein, kinderboerderij, natuurspeelplekken en thematuinen. Het bezoekersaantal is inmiddels gegroeid tot 65.000 bezoekers jaarlijks. De Ulebelt vindt het belangrijk om jaarlijks vernieuwing te bieden.

Dit voorjaar start de Ulebelt daarom met een B&B. Daarnaast zijn bezoekers uiteraard van harte welkom om op kraamvisite te komen bij de jonge lammetjes en biggen. De jonge dieren op de kinderboerderij vormen de opmaat naar het Jongedierenfeest, dat de Ulebelt viert op tweede Paasdag.

De Ulebelt is al enige jaren bezig met het ontwikkelen van eigen verdienmodellen, naast de subsidie van de gemeente. Horeca en vernieuwing van het aanbod past hierbij. Doordat de subsidie onder druk staat, komt het voortbestaan van de Ulebelt in gevaar. Hierover stuurde de Ulebelt een brandbrief naar de gemeenteraad.

De Kikkerkeet met terras zet zaterdag om 13 uur voor het eerst dit seizoen haar deuren weer open. Van harte welkom dus!

Zaalhuur