“Goh wat een lekker vlees!” is de meest gehoorde reactie van de eerste klanten die bij ons een pakket varkensvlees hebben gekocht. De jonge biggen van dit voorjaar zijn nu groot genoeg voor de slacht. Samen met een slager maken we hier vleespakketten van, die te bestellen zijn. Via deze website kun je je bestelling plaatsen, we sturen dan bericht wanneer het pakket afgehaald kan worden. Zodra we rond de 15 bestellingen hebben, kunnen er weer pakketten samengesteld worden.

Het vlees van deze biggen is smakelijk: de biggen hebben een heerlijk leven gehad op de Ulebelt, mochten rondscharrelen, door de modder rollen, met elkaar stoeien en donderjagen. Ook zin in een eerlijk stuk biologisch vlees, waarbij je precies weet waar je vlees vandaan komt?! Probeer het eens uit!

Een pakket (4-5 kg) bestaat uit:

1 rollade of 1 varkenshaas

2 haaskarbonades

2 ribkarbonades

2 schouderkarbonades

2 schnitzels

2 speklappen

1 kilo saucijzen

De prijs is 8,- per kilo

Werkwijze: door onderstaand formulier in te vullen, plaats je je bestelling. Zodra wij genoeg bestellingen hebben (binnen een maand verwachten we) dan gaan er twee biggen naar de slager en komen de pakketten spoedig terug. Je ontvangt tijdig bericht over moment van afhalen. Betalen kan ter plekke, contant of per PIN.

NB Een bestelling plaatsen betekent betalingsverplichting.

Vleespakketten