Vrienden worden?! Vrienden ondersteunen het werk van de Ulebelt. Zo laten zij zien dat veel mensen het belangrijk vinden dat de Ulebelt haar werk kan blijven doen. Doe ook mee! Al met een bedrag van drie euro per maand maakt u het verschil. Vrienden van de Ulebelt ontvangen vier maal per jaar de digitale Nieuwsbrief over activiteiten en gebeurtenissen op de educatieve stadsboerderij. Uw Vriendenbijdrage wordt spoedig na ontvangst van dit formulier afgeschreven en vervolgens jaarlijks in maart /april afgeschreven van uw rekening.

De gegevens van dit formulier gebruikt de Ulebelt voor haar administratie van Vrienden en het toezenden van Nieuwsbrieven. Gegevens worden niet doorgespeeld naar derden.

U kunt een adreswijziging doorgeven door een wijzigingsformulier te versturen of uw machtiging per direct beëindigen via een opzeggingsformulier. Over het privacybeleid van de Ulebelt leest u hier meer.

Ik wil graag Vriend worden van de Ulebelt!

  Aanhef *
  DhrMevrFamilie

  Mijn bijdrage *

  Deze bijdrage doe ik *
  jaarlijkseenmalig

  Ik ga akkoord met de voorwaarden en machtig de Ulebelt om het genoemde bedrag af te schrijven *
  ja

  Ik verleen de Ulebelt toestemming voor het gebruik van bovenstaande gegevens in het Vriendenbestand, zoals aangegeven in onze privacyverklaring *
  ja

  Doe ook mee!

  De deur staat open voor Vrienden