Workshops Nachtfotografie

Tijdens de Nacht van de Nacht op 29 oktober organiseert de Ulebelt twee fotografieworkshops. De wereld ziet er in het donker heel anders uit dan overdag. Elk beetje licht valt enorm op. En andere dingen zie je dan juist helemaal niet meer. Dit maakt fotograferen in het donker heel erg leuk en spannend. Foto’s maken in het donker is best lastig. Maar met een aantal tips kan je al snel – ook met een eenvoudige camera – hele mooie, bijzondere foto’s maken. Fotograaf Sterre Delemarre leert je de kneepjes van het vak. De workshops zijn voor kinderen en volwassenen.

De eerste workshop start om 18.00 uur, de tweede om 20.00 uur. De workshops duren drie kwartier. Na de workshop zoek je je mooiste foto uit, die we dan downloaden. De foto’s van de eerste workshop laten we dan gelijk zien aan de andere bezoekers van de Nacht van de Nacht. De toppers van iedereen zetten we op de Facebookpagina van de Ulebelt. Van een aantal foto’s laten we ansichtkaarten maken. Ook laten we een aantal foto’s afdrukken om op te hangen bij de Ulebelt.

Het is de bedoeling dat je zelf je eigen camera meeneemt. Een statief is ook nodig. Maar als je geen camera en/of statief hebt, kan je er een lenen. Per workshop kunnen maximaal 12 personen meedoen. Deelnamekosten: 5 euro per persoon, inclusief een drankje na afloop! Meld je dus snel aan.

Deze Workshops zijn mogelijk gemaakt door een cheque voor het goede doel, die wijkteamlid Michel Feller bij zijn vertrek uit het Wijkteam meekreeg! Dank!

Opgave

deventer-by-night bomen-by-night nvdn_button_125x125px_2