Zandweteringpark opent 22 september

Op zaterdag 22 september zijn jong en oud van harte welkom in het nieuwe Zandweteringpark bij de opening van dit nieuwe park! De hele dag zijn er in en rondom het park feestelijke activiteiten.

De Ulebelt werkt mee aan de organisatie van deze dag. Bovendien heeft De Ulebelt voor het Zandweteringpark een Weteringwaaier samengesteld, om samen met kinderen natuurbelevingsactiviteiten in het park te ondernemen.

Struin door het park en laat u verrassen door een woodcarving-kunstenaar die bomen omtovert tot kunstwerken of geniet van een spectaculaire roofvogelshow, een huifkartocht en live-muziek.

Programma:

14.00 Officiële opening Zandweteringpark door wethouder Jos Pierey, bestuurslid Bartus Jonkman (Waterschap Groot Salland) en gedeputeerde Ineke Bakker (provincie Overijssel)

14.15 Roofvogelshow

15.00 Woodcarving-demonstratie

14.00 – 17.00 Doorlopend activiteiten: huifkartocht, schminken, live-muziek, wandeling met gids, struinen door het park met de Weteringwaaier en een informatiemarkt waar diverse natuur-, milieu-, kunst-, en sportorganisaties zich presenteren.

Locatie: langs de Zandwetering, tussen de Raalter- en Boxbergerweg.