Zomerprogramma Ulebelt

Deze zomer is er een aantrekkelijk programma om mee te beleven bij de Ulebelt, voor alle vakantievierders die lekker thuis blijven en hun eigen omgeving willen verkennen!

Elke woensdagmiddag is er een kinderactiviteit. Drie keer is er een Knotsgekke Knutselmiddag, met vrije inloop. Daarnaast zijn er 3 natuurdoe-middagen, met activiteiten uit het 50-dingen-project! (de 50 dingen die je gedaan moet hebben voor je twaalfde!). Voor opgave en details over prijs: klik door naar agenda!

Ook gaan we twee keer Diersporen zoeken: op donderdag 28 juli en 4 augustus, kun je mee met Anna Vehof, op zoek naar alle sporen van dieren! Ook al uit de lijst van 50-dingen! Ga je meedoen?

Of kuier eens lekker door het prachtige Gooikerspark, waar de Ulebelt middenin ligt. Er ligt een doe-het-zelfrondleiding, “Rondje Gooikerspark’ klaar bij de balie (2 euro). Het is sinds kort ook mogelijk om dit rondje Gooikerspark via een app te downloaden en te lopen! Meer info vind je hier!

Voor kinderen vanaf 8 jaar ligt er een speurtocht klaar aan de hand van de geheimzinnige runetekens, die overal op het terrein te vinden zijn. De rondleiding en speurtocht zijn vanaf 10 juli tijdens de openingstijden van hoofdgebouw en Kikkerkeet af te halen.

Voor wie een GPS heeft, ligt er een Geocache verstopt op ons terrein, met de titel Ulebelt Hotels : digitaal speurzoeken!

Uiteraard is er elke woensdag- en zaterdagmiddag boerderijverkoopmet producten uit de tuin, van biologische streekproducten en producten als honing, zaad en planten uit de Ulebelt-tuinen. En uiteraard zijn de twee natuurspeelplekken altijd open tussen zonsopgang en -ondergang.

Op zondag 21 augustus organiseren we samen met de Speeltuinbende een Samenspeeldag voor kinderen met en zonder beperkingen, in de natuurspeelplekken, kom je meespelen?

Ons Kinderzwerfboekenstation staat op het erf: neem een boek mee, lees het en laat het zwerven!

Op woensdag-, vrijdag- en zondagmiddag is er op het terras verkoop van heerlijke ijsjes, koffie, thee, sapjes en kleine versnaperingen vanuit de Kikkerkeet, op andere dagen vanuit het hoofdgebouw.

De kinderboerderij is op maandag altijd gesloten, maar wel geopend op zaterdagmiddag!

vlinder bij bloem 20160323_144543_resized plantenverkoop verbouwing (18) kinderzwerfboeken (2) kinderboerderij (2) knutselmiddagen oostindische kers