Zomers programma bij de Ulebelt

Deze zomer is er een aantrekkelijk programma om mee te beleven bij De Ulebelt, voor alle vakantievierders die lekker thuis blijven en hun eigen omgeving willen verkennen! Elke woensdagmiddag is er een kinderactiviteit.
Drie keer organiseert Anna Vehof van Buitenspelen Natuurlijk een mini-cursus diersporen, voor kinderen vanaf 6 jaar. Er zijn knutselmiddagen met natuurlijk materiaal en we gaan een keer broodje bakken op een kampvuur.Op vrijdag 10 juli is nog een zomerse Natuurpeuters.

De hele zomervakantie logeren twee ponys bij De Ulebelt en hebben we op dinsdag- en donderdagmiddag een ponyclub voor kinderen tussen 6-11 jaar.

Of kuier eens lekker door het prachtige Gooikerspark, waar De Ulebelt middenin ligt. Er ligt een doe-het-zelfrondleiding klaar bij de balie (2 euro). Voor kinderen vanaf 8 jaar ligt er een speurtocht klaar aan de hand van de geheimzinnige runetekens, die overal op het terrein te vinden zijn.
Uiteraard is er elke woensdagmiddag boerderijverkoop, met producten uit de tuin, van biologische streekproducten en producten als honing, zaad en planten uit de Ulebelt-tuinen.
En uiteraard zijn de twee natuurspeelplekken altijd open tussen zonsopgang en -ondergang. Op woensdag-, vrijdag- en zondagmiddag is er op het terras verkoop van heerlijke ijsjes, koffie, thee, sapjes en kleine versnaperingen vanuit de Kikkerkeet, op andere dagen vanuit het hoofdgebouw. De kinderboerderij is op maandag altijd gesloten, maar tegenwoordig ook geopend op zaterdagmiddag!

Volledige Zomerprogramma 2015

Ponyclub: elke dinsdag- en donderdagmiddag! Info

ponyclubkikkerkeet terrassporen zoeken Anna den Held (3)wandelkaart rondje gooikerspark