Zomerprogramma

Deze zomer een aantrekkelijk programma om mee te beleven bij De Ulebelt, voor alle vakantievierders die lekker thuis blijven en hun eigen omgeving willen verkennen! En uiteraard is ons terras altijd open, met heerlijke ijsjes, koffie, thee, sapjes en kleine versnaperingen! Soms is de verkoop vanuit de Kikkerkeet (wo-vr-zo middagen), soms vanuit het hoofdgebouw.
HPIM5004Op 5 woensdagmiddagen knutselprogramma’s voor kinderen, steeds tussen 14 en 16 uur, lekker creatief bezig met bijvoorbeeld hergebruik-materiaal of materiaal uit de natuur. (3,50  pkind)

Er zijn 2 speciale knutselmiddagen om een eigengemaakt speeltje voor je huisdier te maken, zodat deze zich niet hoeft te vervelen. (5,- pkind)

De hele zomervakantie hebben we op maandag- en donderdagmiddag een ponyclub voor kinderen tussen 6-11 jaar. (5,- p.les)

Kuier eens lekker door het prachtige Gooikerspark, waar De Ulebelt middenin ligt. Er ligt een doe-het-zelfrondleiding klaar bij de balie (2 euro). Voor kinderen is er een leuke zomerspeurtocht met runetekens gemaakt. Af te halen bij de balie voor 1,- euro per stuk. Geschikt vanaf 8 jaar!

De laatste twee weken zijn er tekenworkshops voor kinderen die de kunstenaar in zichzelf willen ontdekken: op meerdere dagen, in ochtend of middag, met verschillende thema’s. (12,50,- p.les)

De Natuurpeuters gaan in de zomermaand juli gewoon door met natuurbeleving op het terrein, op vrijdagochtend. (3,- pkind)

Voor echte speurneuzen is er nog een mini-cursus diersporenzoeken, op woensdagochtend 23 en/of 30 juli. (3,- pkind)

 

Uiteraard is er elke woensdagmiddag boerderijverkoop, met producten uit de tuin, van biologische streekproducten en producten als honing, zaad en planten uit de Ulebelt-tuinen.

hommel klein