Voor contact met de Ulebelt kunt u tijdens kantooruren bellen met 0570-65 34 37 of het contactformulier invullen.

Ons adres is: Maatmansweg 3 – 7425 NC Deventer

Tel: (0570) 653437

Mail: info@ulebelt.nl

Let op bij navigatie: gebruik dan Duikerstraat 22 als bestemming!

Plattegrond naar de Ulebelt


Groene Loper Deventer
Zelf je buurt vergroenen?
Kijk op Ulebelt.nl/groeneloper of neem contact op:
groeneloper@ulebelt.nl

Volgt u ons al op social media?!

Routebeschrijving

Komt u met de trein:

Alleen de stoptrein richting Almelo stopt bij NS station Deventer – Colmschate. Vanaf hier loopt u de Oostriklaan af, in de richting van de wijk “Vijfhoek”. Bij de eerste rotonde (vlak voor de ingang van het PW Jansen verpleeghuis) gaat u rechts de Leonard Springerlaan in. Waar de weg een bocht naar rechts maakt, na een sportveldje, kunt u via het wandelpad naar links het park in. Als u rechtdoor loopt, steekt u het verharde fietspad over, het hoofdgebouw ligt links in het park. Vanaf station Colmschate is het ongeveer 10 minuten lopen.

Kaart van Station Colmschate naar de Ulebelt

Komt u met de bus:

Met buslijn 5 kunt u vanaf NS station Deventer/ centrum Deventer naar de halte ”David Wijnveldtstraat” op de Leonard Springerlaan. Vanaf de halte ziet u de Ulebelt en het gebouw al liggen. Loop vanaf de bushalte even rechtdoor, dan rechtsaf de Duikerstraat in, aan het eind van de Duikerstraat komt u op de Maatmansweg en voor de ingang van de Ulebelt (2 minuten lopen).

Dienstregeling: klik hier

Komt u met de fiets:

Vanaf de Holterweg gaat u ter hoogte van winkelcentrum “Flora” de Oostriklaan in en steekt u bij het NS-station Deventer-Colmschate het spoor over. Eerste rotonde rechts (Leonard Springerlaan), tweede rotonde naar links (Duikerstraat). Aan het eind van de Duikerstraat komt u op de Maatmansweg en voor de ingang van de Ulebelt.

Vanaf de Rivierenwijk/ Schalkhaar neemt u  de Nico Bolkesteinlaan langs het Deventer Ziekenhuis . Direct na de nieuwe hoge fietsbrug over de N348, slaat u rechtsaf, de Colmschaterstraatweg in. Dit fietspad brengt u na ca. 500 m bij de achteringang van de Ulebelt.

Komt u met de auto:

Vanaf de A1 neemt u afslag Deventer-Oost/ Schalkhaar. Volg daarna richting Colmschate, Holten, Bathmen.

Vanaf het centrum van Deventer kiest u de richting Holten.

Op de Holterweg ziet u rechts het winkelcentrum “Flora” en links het sportcentrum “De Scheg.” (komende vanaf Holten respectievelijk: links/rechts)

Neem direct na De Scheg de afslag naar links (komende vanaf Holten direct voor de Scheg en tegenover winkelcentrum Colmschate de afslag naar rechts)en steek het spoor over bij NS station Deventer-Colmschate.

Eerste rotonde rechts (Leonard Springerlaan), tweede rotonde naar links (Duikerstraat). Aan het eind van de Duikerstraat komt u op de Maatmansweg en bij de parkeerplaats van de Ulebelt. Alleen voor laden en lossen kunt u rechtdoor, het erf oprijden.

Let op: voor de routeplanner: vul in Duikerstraat! De Maatmansweg is een fietspad.