kopje koffieDe Ulebelt verhuurt een aantal zalen/ruimtes.

De Grote Zaal: de kosten voor het gebruik van de grote zaal in het hoofdgebouw (30-35 personen, 45 in theateropstelling) bedragen per dagdeel 75 euro (prijzen incl. BTW, prijspeil 1 februari 2019). Openslaande tuindeuren naar de achterliggende tuin.Gebruik van beamer: 25 euro

Kikkerkeet (8-12 personen) sfeervolle houten blokhut, voorzien van kleine bar en wat zitjes. prima uitvalsbasis voor kleinere groepsbijeenkomsten: € 50,= per dagdeel.

Uilennest: ruimte naast de stal, die zich goed leent voor creatieve activiteiten (knutselen, handenarbeid); geschikt tot 15 personen. Ruimte beschikt over klein aanrecht (geen kookgelegenheid). De kosten zijn € 40,= per dagdeel.

De Tuinkamer deze vergaderruimte aan achterzijde van hoofdgebouw (met direct deur naar buiten) is geschikt tot ongeveer 10 personen). De faciliteiten in de aangrenzende keuken zijn in onderling overleg ook te gebruiken.: de kosten € 40,= per dagdeel.

De prijzen zijn onder voorbehoud. Uitbreiding van faciliteiten zijn bespreekbaar.

De Ulebelt kan voor u eventueel ook een passend educatief programma, rondleiding of excursie organiseren.

Voor meer informatie of het reserveren van een ruimte kunt u contact opnemen met de receptie (tel. 0570-65 34 37 of  email ). U kunt ook alvast het aanvraagformulier invullen! We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Voor foto-impressies van onze ruimten klikt u hier:

Grote zaal

Kikkerkeet

Tuinkamer

Voorwaarden voor het huren van een ruimte

  •  De afname via de Ulebelt van koffie en thee gebeurt verplicht bij de zaalhuur, prijzen op aanvraag. Hiermee ondersteunt u de maatschappelijke activiteiten van de Ulebelt.
  • De activiteit waarvoor de ruimten van de Ulebelt ter beschikking worden gesteld, zijn niet strijdig met de doelstelling van het centrum.
  •  Reserveren van ruimte zo ruim mogelijk van tevoren, de definitieve toewijzing gebeurt in volgorde van aanmelding. Ook de benodigde opstelling, extra diensten dienen zo vroeg mogelijk bekend te zijn; dan is (bijna) alles door ons te verzorgen.
  • De zaalruimte wordt terug opgeleverd zoals u het ontvangen heeft. Alle ruimten van het centrum (hoofdgebouw en stal) zijn rookvrije ruimten. Binnen mag dus niet gerookt worden.
  • Afval van feesten en partijen moet meegenomen worden naar huis.
  • De bedrijfsvoering van de Ulebelt is ecologisch. Daarom mag de Ulebelt ook het eko-keurmerk voeren. Ook onze eigen catering is ecologisch.