Vacatures

Update voorjaar 2023: we hebben per direct vacatures voor vrijwilligers:

  • we zoeken voor diverse plekken vrijwilligers. Hou jij van aanpakken, een gezellig team, buiten bezig zijn? Vul het aanmeldformulier in!

Onze vacatures voor vrijwilligers worden ook altijd gepubliceerd via de site van de Vrijwilligerscentrale Deventer Doet.

Ulebelters

Ons prachtige terrein, onze kinderboerderij, al onze (kinder-)activiteiten, onze ontvangst van gasten, onze horeca en onze duurzaamheidsprojecten kunnen niet bestaan zonder de enthousiaste en veelvuldige inzet van betrokken en deskundige vrijwilligers.

Er werkt een klein team professionals bij de verschillende onderdelen van de Ulebelt. Zij werken samen met een grote groep vrijwilligers. De vrijwilligersgroep is van groot belang voor de Ulebelt, zonder de inzet van deze diverse, kosteloze en enthousiaste groep mensen kunnen we niet doen wat we nu allemaal voor elkaar krijgen op onze bijzondere locatie; het zijn van een deskundige centrum voor milieu- en natuureducatie, duurzame doe-projecten en kinderboerderij. Een aantal keren per jaar worden er speciale activiteiten georganiseerd waarbij ook vrijwilligers hard nodig zijn om de activiteit tot een groot succes te maken.

Doe jij mee met ons?

  • Wil jij betrokken zijn bij onze prachtige locatie en leuke groep mensen?
  • Wil jij een actieve bijdrage leveren aan de Ulebelt?
  • Wil jij je handen uit de mouwen steken
  • Wil jij je energie, tijd en (des)kundigheid steken om samen met ons te blijven zorgen voor een mooie Ulebelt voor de wijde omgeving?
  • Wil jij meedenken en doen met de ontwikkeling van een nog mooiere en maatschappelijk relevante plek?
  • Wil jij nieuwe dingen leren, je vaardigheden in de praktijk brengen, eens iets anders doen dan altijd zoals met je handen werken naast je studie of baan?

Ben je enthousiast geworden en heb je interesse in een leuke vrijwilligersplek? Er zijn diverse mogelijkheden om aan de slag te zijn; structureel elke week 1 of meerdere dagdelen, een wisselend dagdeel per 2 weken of per maand. Of alleen bij speciale gelegenheden of bijzondere projecten. Je wordt altijd goed ingewerkt en begeleid, ook werk je vaak samen in een groepje met andere vrijwilligers.

Meld je dan vrijblijvend aan bij de vrijwilligerscoördinator van de Ulebelt om de verschillende mogelijkheden te bespreken in een informatief kennismakingsgesprek.

Bel met telefoonnummer 0570 – 653437 of stuur een mail naar vrijwilligerswerk@ulebelt.nl

Vacatures bij de Ulebelt vind je via Deventer Doet