Tijdelijk logeeradres

Ons pension heeft acht pensionhokken, het is dus van belang dat u tijdig reserveert, want vol = vol. Pensionkonijnen kunt u elke dag ophalen en brengen op afspraak (tussen 9:00-16:30).
Ons pension kost 4,00 euro per dag per dier (konijn/cavia), overige dieren die in eigen kooi verblijven 1,50 euro per dag per dier (hamster). Let op, de dag van brengen en ophalen tellen mee in de kosten. We adviseren om tijdig te informeren of er nog een plek beschikbaar is. In maart en april is er geen pension mogelijk vanwege aflammertijd van de schapen.

Ons pension is gelegen in de quarantainestal, dit is niet toegankelijk voor bezoekers, dus de konijnen en cavia’s krijgen genoeg rust bij ons. Wij voeren gemengd voer één keer per dag, twee keer per dag groenvoer (gras/groente/fruit) en er is onbeperkt hooi en water beschikbaar. Wij zorgen dat het verblijf regelmatig verschoond wordt. Heeft uw dier een speciaal dieet, dan mag u het eten zelf meenemen. Wij vragen om speeltjes thuis te houden.
De dieren verblijven de gehele periode in het verblijf. Op verzoek kunnen wij het konijn borstelen en de nagels knippen voor 3,50 euro per dier.
Hoe ziet een pensionhok voor konijnen eruit?
Het verblijf is 1,75 x 1 meter, dit is genoeg ruimte voor een tijdelijk verblijf. Wij hebben schuilmogelijkheden in het hok staan, een voerbakje, een waterfles (op verzoek is een waterbakje ook mogelijk) en een hooiruif. Wij gebruiken in onze pensionhokken stro als bodembedekker.

  Pensionperiode (vereist)
  Begindatum (incl brengdatum):

  Einddatum (incl haaldatum):

  Totaal aantal dagen:

  Om welk soort dier gaat het? (vereist)
  konijnhamstercaviaratoverig

  Geslacht? Bij meerdere dieren: graag gegevens bij opmerkingen invullen. (vereist)
  manvrouw

  Is het dier gecastreerd of gesteriliseerd? (vereist)
  ja, gecastreerdja, gesteriliseerdnee

  Is het dier gevaccineerd? (vereist)
  janee