PLANTACTIE GROENE LOPER:

Van Boven en Onder  GOED 

Dankzij onze gezamenlijke inzet fleuren we muren, schuttingen, tuinen, geveltuinen en grasstroken op! Met alle groene buurtinitiatieven samen, vormen we het netwerk van de Groene Loper Deventer en omstreken. Samen maken we buurten mooier, groener en kleuriger met de vele klimplanten en bloembollen die in 2023 geplant zijn.

Inleveren zakken en potten 

De lege zak van de bladcompost kun je inleveren bij Holsto Tuinen in Olst, daar krijg je er een euro statiegeld voor. Je mag de zak ook doneren aan de Ulebelt (in de doos in het halletje van de ingang); hier krijg je er geen statiegeld voor, het is dan een donatie aan ons. Ook de lege plantenpotten kun je bij Holsto brengen of bij de Ulebelt (daar in dezelfde doos als voor de compostzakken).

Brengen kan op deze plekken en tijden:

Holsto Tuinen & Buitenleven, Rijksstraatweg 12A in Olst. Open op di t/m vr 10-17u, za 9-17u.

Ulebelt, Maatmansweg 3, Deventer (bij navigatie: Duikerstraat 22) ,ma t/m zo 9-17u

INFORMATIE 

De bloembollen zijn van Natural Bulbs. De planten van Holsto Tuinen & Buitenleven, het eerste SKAL-gecertificeerde groencentrum van Nederland. De plantacties worden gecoördineerd door de Groene Loper Deventer. Mede mogelijk gemaakt door Provincie Overijssel (Natuur voor Elkaar) , het Prins Bernhard Cultuurfonds en gemeente Deventer. 


CONTACT

Meld je aan voor de Nieuwsbrief Groene Loper Deventer e.o..

Kijk eens op: ulebelt.nl/babybomenactie en Ulebelt.nl/groeneloper

Wil je je straat of buurt verder vergroenen? Neem dan eens contact met ons op!

Mail groeneloper@ulebelt.nl