STOEPGROEN, SAMEN DOEN!

Bestel nu met fikse korting bollen en plantjes en tover een kaal stukje stoep, gras of grond om in een groene oase. Met een fleurige geveltuin of boomtuin help je dieren en insecten. Ook helpt groen tegen hittestress en wateroverlast. En… het vrolijkt de hele buurt op!

Geld voor Groene Burendag
Doe je mee aan de plantacties op Burendag (23, 24, 25 sept)? Vraag dan tot €350,- aan via Burendag/Oranjefonds (lees hier hoe).


BLOEMBOLLEN:

De biologische bloembollen zijn te bestellen t/m 7 augustus. Bekijk de bloembollenpakketten.


PLANTENPAKKET:

Inwoners van gemeente Deventer betalen nu €15,- voor een pakket ter waarde van €50,-. Je kunt max. 2 pakketten voor €15,- per adres bestellen t/m 31 augustus en op = op. (Wil je meer dan 2 bestellen, dan betaal je €50,- per pakket).

Kies voor een Zon/halfschaduw of Schaduw/halfschaduw pakket. Een pakket bestaat uit een combi van vaste planten. Van bodembedekker tot hogere plant, die volgend jaar allemaal weer terugkomen. Ze bloeien niet allemaal tegelijk, dus zijn lang een lust voor het oog én voor insecten. De planten zijn zoveel mogelijk inheems en biologisch of in elk geval gifvrij en duurzaam gekweekt. Verder is het een verrassingspakket: je weet vooraf niet precies welke plantjes je krijgt. Bij elk pakket zit een zak 40liter tuinaardecompost.

Per pakket kies je voor één klimmer of geen klimmer. De klimop (Hedera) en klimhortensia (zie foto) hechten zichzelf aan een muur of boom. Ze richten geen schade aan metselwerk aan, tenzij het om heel oude voegen gaat (van voor 1930).

TIPS EN SPELREGELS

Let op: Ga niet zomaar ergens plantjes of bollen planten! Bekijk hier eerst de Spelregels en tips voor het vergroenen van je buurt en bewonersbeheer.

Meer tips en info:
Plantinstructies bloembollen
Plantinstructies planten en klimmers


AFHAALOCHTENDEN

Afhalen van de bollen en planten kan di-, wo- en do-ochtend 20, 21 en 22 september van 9:00-12:00 uur op de Ulebelt, Maatmansweg 3, Deventer. (Bij navigatie: gebruik Duikerstraat 22 als bestemming). Betalen dient vooraf te gebeuren. Let op: Neem zelf doosjes mee voor de planten!


CONTACT

Heb je vragen? Mail groeneloper@ulebelt.nl of bel 06 1478 4604


BESTELFORMULIER BOLLEN EN PLANTEN

  BLOEMBOLLEN:
  Bestel bollen t/m 7 augustus.

  Aantal:

  Meerdere soorten bollenpakketten? Zet bij Opmerkingen hoeveel je van welk pakket wilt.

  PLANTENPAKKETTEN:
  Bestel plantenpakketten t/m 31 augustus. Op=op.
  Per pakket kies je voor één of geen klimmer.
  Max 2 pakketten voor €15,- per adres in gemeente Deventer.
  Wil je meer dan 2? Dan betaal je €50,- per pakket. Zet bij Opmerkingen aantal + soort!

  PLANTENPAKKET ZON (=Zon/halfschaduw)

  Ik wil:

  PLANTENPAKKET SCHADUW (=Schaduw/halfschaduw)

  Ik wil:

  Omschrijf waar de planten en/of bollen geplant worden:

  Vul hier zelf de bedragen in:
  A.Bloembollen besteld ter waarde van:

  B. Plantenpakketten besteld ter waarde van:

  Tel bedrag A en B op. Maak dit totaalbedrag over naar de Ulebelt.

  Ik maak het totaalbedrag uiterlijk 5 september over aan NL28 RABO 0304449571 t.n.v. Ulebelt o.v.v. Groenpakket.

  Mijn gegevens:

  De bloembollen zijn van Natural Bulbs. De planten van Holsto Tuinen & Buitenleven, het eerste SKAL-gecertificeerde groencentrum van Nederland. De plantacties worden gecoördineerd door de Groene Loper Deventer en mogelijk gemaakt door Provincie Overijssel (Natuur voor Elkaar) en het Prins Bernhard Cultuurfonds.