Plantactie Groene Loper

Bestel hier biologische bloembollen met 45 procent korting! De gevarieerde bio-bollenpakketten zijn te bestellen vanaf € 25,-. Dit kan nog onbeperkt tot 12 september. 

Behalve inwoners, zijn ook scholen, speeltuin- en sportverenigingen, zorginstellingen en andere organisaties in Deventer en omgeving van harte uitgenodigd om mee te doen.

De bloembollen in deze actie zijn biologisch gecertificeerd. Zo weten we zéker dat ze gifvrij zijn en goed voor vlinders, bijen en andere beestjes! Helaas kunnen we dat niet stellen van bollen uit een regulier tuincentrum. Op deze manier werken we met de natuur mee in plaats van er tegen in.

Waardplanten:
In het kader van de Plantactie kon je ook inheemse waardplanten met fikse korting bestellen maar vanwege grote belangstelling is dat niet meer mogelijk via de Ulebelt. Wel zijn deze en andere biologische planten voor de reguliere prijs te koop bij Holsto Tuinen, Rijksstraatweg 12A in Olst, zie
holstotuinen.nl voor de openingstijden.

Ophaaldagen bestellingen:
Donderdag 26 sept. en vrijdag 27 sept. van 10:00-13:00u op de Ulebelt, Maatmansweg 3 (bij navigatie: Duikerstraat 15).

Zet ze op een plek waar je buurtgenoten er ook van kunnen genieten. Vraag wel toestemming van de grondeigenaar; is dit de gemeente? Neem dan contact op met de wijkbeheerder. Die vind je hier: Wij.deventer.nl/alle-wijken-en-dorpen. Je kunt de wijkenbeheerder mailen of bel met 14 0570 (geen netnummer ervoor). Bekijk onderaan de pagina ook de ‘Info en tips’.

Bestelformulier Plantactie 2024

  BIO-BLOEMBOLLEN 2024:
  Aantal pakketten S (€ 25,-):

  Aantal pakketten M (€ 50,-):

  Aantal pakketten L (€ 100,-):

  Aantal pakketten XL (€ 150,-):

  VUL HIER ZELF DE BEDRAGEN IN:
  A. Waardplanten besteld (dit is niet meer mogelijk):

  B. BLOEMBOLLEN besteld voor een bedrag van:

  C. IK DONEER aan de Ulebelt (niet verplicht):

  TEL DE BEDRAGEN BIJ ELKAAR OP:

  MIJN GEGEVENS:

  Ik maak het totaalbedrag DIRECT over aan NL28 RABO 0304449571 t.n.v. Ulebelt o.v.v. PLANTACTIE 2024.
  We informeren je via e-mail/ digitale Nieuwsbrief Groene Loper.


  Bedankt voor je bestelling. Je ontvangt een bevestiging. Geen mail gezien? Check je spambox! Daar ook niets? Dan is je bestelling niet verstuurd! Zorg dat je alle verplichte velden invult/aankruist. Of mail groeneloper@ulebelt.nl

  Info en tips

  Terugbrengen lege plantenpotten:
  Holsto Tuinen, Rijksstraatweg 12A in Olst. Open op di t/m vr 10-17u, za 9-17u.
  Ulebelt, Maatmansweg 3, Deventer (bij navigatie: Duikerstraat 15), ma t/m zo 9-17u

  Deze Plantactie wordt gecoördineerd door de Groene Loper Deventer e.o. en is gericht op de openbaar beleefbare ruimte in de gemeenten Deventer en Olst-Wijhe. De bloembollen zijn van Natural Bulbs. De planten van Holsto Tuinen (het eerste SKAL-gecertificeerde groencentrum van Nederland). Mogelijk gemaakt door het programma Natuur voor Elkaar van Provincie Overijssel, het Cultuurfonds en Gemeente Deventer.

  NB De pot voor Burendag 2024 is helaas al leeg.

  Contact

  Met alle groene buurtinitiatieven samen, vormen we het netwerk van de Groene Loper Deventer en omstreken. Het netwerk van deze ‘groenversnellers’ wordt gecoördineerd door de Ulebelt.

  Mail: groeneloper@ulebelt.nl 
  Zie:
  Ulebelt.nl/groeneloper
  Aanmelding: Nieuwsbrief Groene Loper Deventer e.o.